KOLLA FACEBOOK FÖR BÄTTRE BILDER!

Lagt upp mycket bättre bilder på skorna o klänningen på skorna, klänningen o allt annat...



xxx

SKOR

  



HEJ HEJ!

Jag köpte ett par underbara skor, gör sig verkligen inte på dom där bilderna men orkar inte gå in i badrummet och hämta riktiga kameran..

Skorna är från märket Nine West och fanns i rosa sparkles (dom jag har) och i silver eller svart.

Tänkte först att jag skulle ha dom på bröllopet tillsammans med klänningen men jag är osäker på att dom går ihop.. Ni kan väl säga vad ni tycker efter att bara titta på bilder på båda...





Och här kommer min fascinator som jag ska ha i håret, jag älskar hattar o fascinators!!



Sjuk

Hej!

Idag har jag varit hemma, vaknade vid halv 6 av att mobilen ringde och det var dags att gå upp. Jag kände direkt att något var fel och så fort jag rörde huvudet så trodde jag att huvudet skulle sprängas. Jag väckte Dave, då han för en gång skull skulle upp samtidigt som mig, och blundade för att vila ytterligare en kvart. Jag övervägde att trotsa huvudvärken och illamåendet men yrseln kom och jag bad Dave känna på min panna och tydligen kunde man steka ägg på den så det var bara att smsa F och säga att jag var sjuk, och sen ringa vid halv 8 när jag visste att han skulle vara vaken.

Jag har legat i sängen hela dagen, har bara varit nere en gång för att göra en smörgås och tvinga i mig den och sen när Dave kom hem vid 8 så gick jag ner med honom och har faktiskt återfått lite energi så vi får se om jag jobbar imorgon eller inte. Jag skulle ringa F vid 9...



Pusspuss














8 juni

Idag har inte varit en vanlig arbetsdag för mig.

Jag började 8.20 i Hampstead (mammans pojkvän bor där och dom hade alla sovit där), när jag kom dit låg R i soffan och halvsov framför en film och M sa att hon verkade hängig och varm, så jag lät henne ligga framför tvn i soffan. I var på bra humör och ville leka med R som bara sa "i stör mig!" haha. Jag som inte heller kände mig på topp tyckte det var skönt att få halvligga i soffan och samla energi. Vid kvart i 12 hade jag fått på båda barnen kläder och satte R i vagnen då hon var alldeles för trött för att gå men självklart ville I sitta i vagnen då men det gick inte, försökte muta honom med leksaker och nappen men inget gick så jag lyfte upp honom och försökte köra vagnen samtidigt vilket inte gick jätte bra så till slut kollade jag om R orkade gå och visst det gjorde hon så I satt i vagnen och hon gick brevid mig ner till Tesco för att köpa medicin.

Väl inne på Tesco när jag tagit en dricka och letar efter medicinen börjar R skrika dunderhögt för att hon har super ont i magen och säger att hon måste kräkas. PANIK. Vi skyndar oss ut ut affären och precis utanför så sker det. Woops..

Tillbaka upp till pojkvännens lägenhet och ringer båda mamman o pappan och förklarar läget och säger att vi måste ta taxi hem till pappan, för det kommer inte funka med taxi. 

Så jag ringer taxi och när den väl kommit så somnar båda barnen snabbt, R brevid mig och I i min famn, och I fortsätter sova när vi är hemma (14.00) och sov då jag slutade vid 16. R vaknade när vi var framme och jag la henne i soffan nerbäddad med filt och kuddar och hon somnade vid kvart i 3 och sov även hon när F kom hem vid 16.

Han kom hem tidigt för jag inte alls mådde bra och det kändes precis som igår att jag skulle spy plus att även jag hade feber, så han kom hem 16 istället för 18.45 så jag skulle få tid att sova nu ikväll men istället tog jag värktabletter och satte igång att städa när jag kom hem så jag tror jag måste sova nu...


Det där var i alla fall min dag...


Pusspuss

dagens

DAGENS VILL HA:
DAGENS KLÄDSEL: Jeans från Gina Tricot, tubtop från New Look
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Utsläppt
DAGENS HÄNDELSE: Ingen alls än så länge
DAGENS LÅT: Hollyoaks signaturmelodi
DAGENS PLANER: . Lämna huset för några timmar hoppas jag
DAGENS SAKNAD: Mamma!
DAGENS DUMMASTE: Nagellacket som vägrade se bra ut på mina naglar
DAGENS SJUKA: Hollyoaks!
DAGENS DROG: Brothers and sisters
DAGENS ROLIGASTE: Dave!
DAGENS FAVORIT: Dave! 
DAGENS KÖP: Ingenting an sa lange..men lånade ut 10 pund till Dave
DAGENS GODIS: Inget (an sa lange...) 
DAGENS HUMÖR: Gnällig
DAGENS ORD: "Give me..."

gårdagen

Hejsan!

Igår blev inte alls så tråkig som jag trodde den skulle bli, åkte med C till Romford och Ilford för att köpa smink o lite klänningar o små saker de behöver till bröllopet, jag köpte även lite smink, en klänning, en topp och en kjol. Just det även blått och gult nagellack :)

Bilder kommer sen när jag hunnit ta kort på allt.

Idag har jag och Dave bara varit vid bankomaten och affären och nu sitter vi båda men laptops i sängen och kollar på Hollyoaks på tvn..Rubbish tv on rubbish sunday :)

Väntar på att C ska komma hem och se vad hon har för planer idag, om jag kanske kan lura med henne till open farm day och kolla på kossor!


Pusspuss

regn regn regn..

Hej!

Äntligen ledig, det är så skönt och jag har verkligen längtat den här veckan. Jag har varit sjukt trött utan speciell anledning men antar att det kan bero på att vädret gått från 25 grader till typ 15 och regn.

Igår satt jag barnvakt till 12, hade precis somnat i soffan när M kom in och la handen på mig för att väcka mig och jag FLÖG upp och trodde att mitt hjärta skulle flyga ut. Haha, jag har inte varit så rädd på hur länge som helst. Men iaf hon kom in och sa att dom hade en taxi utanför som skulle köra mig hem och L hade redan betalt den så den skulle bara köra.

Taxichauffören pratade HELA vägen hem, och höll inte tyst mer än 1 sekund för att andas, och jag som var jätte trött hade stora problem att hålla igång pratet men jag har lärt mig mycket nytt om honom haha...

När jag kom hem vid halv ett var Dave fortfarande vaken så vi kunde catch up lite och mysa och sedan somna samtidigt (var måååånga dagar sen det hände)

Han har föresten bokat ett läkarbesök till mig nästa fredag, snälla honom :)

Idag är det ju Sveriges nationaldag, GRATTIS (eller vad man nu säger) och jag skulle ha följt med familjen A till Svenska skolan där det är lite firande men vi har inte hörts än och jag är super trött så jag tror jag stannar hemma och städar och kollar på mer Brothers and sisters :)


Pusspuss

världens basta!

Jag måste kanske jobba för världens snällaste. Inte nog med att hon ska betala taxin hem i morgon efter att jag suttit barnvakt, jag får varje kväll under veckorna låna hennes busskort så det blir nästan gratis för mig att åka hem! Och idag så sa hon att jag får låna hennes iBook, så nu sitter jag och försöker förstå mig på den, går faktiskt rätt bra!  

Veckan har annars varit vanlig, vi har varit i parken och svenska kyrkan och njutit av solen och värmen, vi var till exempel ute i nästan 6 timmar idag för vi hade playdate med en annan svensk nanny i Finsbury park som jag aldrig traffat forut men det var trevligt men vuxet sällskap :)

Imorgon så ska R på lekis (eller playgroup) och det är min tur att vara med (man måste vara med två dagar i månaden men varje gång som jag skulle varit med så har R eller I varit sjuka så i morgon hoppas jag)
Det är ju faktiskt bara 3 timmar, så på förmiddagen eller tidig kväll kanske vi kan baka chokladbollar eller liknande.


Har förresten bokat en resa hem till Sverige.  Den 24-29 juli är jag och Dave i stockholm och vi ska fira min födelsedag den 25 juli!!

Nu ska jag duscha och bädda ner mig i sängen och titta på Brothers and Sisters, ah I love it!




Pusspuss

Annu en vecka har gatt...

Jag lever och jobbar for fullt. Uppdaterar mer nar jag inte anvander daves dator, hans tangetbord ar sa segt!

Pusspuss


RSS 2.0