Nej, jag har inte glömt bort bloggen..

Jag har bara inte orkat blogga och vet inte vad jag ska skriva, det har inte hänt så mycket men här kommer en sammanfattning av helgen:


Lördag: Upp vid 10 men tillbaka i sängen vid kvart över 11 och "vilade ögonen" till halv 2 då det var dags att gå upp och gå med Dave till affären och sen hem för att vara klar till tio i 3 då jag skulle åka på intervju (Får svar om jag fick det imorgon!) Så vid 4 var jag hos familjen och 25 minuter senare var jag klar och hade ingen aning om vad jag skulle göra till halv 8 då jag skullesitta barnvakt, så jag går till McDonalds för att äta lunch/middag och sen tio i 5 åker jag den 45 min långa vägen hem oc är hemma och pratar med C i cirka 50 minuter innan jag måste åka tillbaka till samma ställe fast till familjen där jag testjobbade i veckan..
Alla tre barnen var vakna och dom 2 yngsta skrek i nstan 2½ timme av olika anledningar men vid halv 10 sov alla och jag började städa upp efter dom, puh!
Vid kvart över 10 så kom mamman hem och vi pratade om hurvida dom ville ha en nanny eller inte, och hon sa att hon behövde prata mer med sin man men frågade om hon kunde höra av sig om hon behövde barnvakt.

Halv tolv kom jag hem till ett tomt hus, bara hunden och katten hemma så jag började göra smörgåsar med ost på och lite juice och satte mig och kollade på Bridget Jones Diary, kvart i kom C och G hem från sin middagsbjudning så jag berättade om kvällen för C och efter en stund kom även Dave hem så då gick vi upp till rummet och jag somnade långt innan Dave ens hann börja läsa sin bok, snacka om att barnen tog energi!

Söndag:
Sov länge och gjorde ingenting, gick runt i mjukisset hela dagen och gjorde lite puzzel, åt söndagsmiddag och kollade på tv.. tråkig dag! JUST DET! jag bakade kladdkaka, utan kakao dock utan med nåt dryckchoklad pulver men alla älskade den!

Idag:
Vaknade vid 11 och gjorde 20 minuters wii fit, åt lunch och gick och la mig och väntade på att familjen skulle ringa (dom jag varit på intervju hos) Vid 3 tiden så satte jag på mig lite smink och följde med Dave till sainsburys för han skulle köpa sånt vi behövde till middagen (indisk currygryta, som går att mörda för!) Och nu sitter vi i sängen och väntar på att C ska komma hem så vi kan äta middag. yum!


pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0